Einde van het seizoen voorjaar 2015

Voorjaar 2015 was voor de club een succesvol seizoen. Maar liefst drie teams wisten kampioen te worden, team 2 van de jeugd en team 2 en 4 van de senioren, waarnaast de andere teams bijna allemaal in de bovenste regionen meestreden.
Onze club wist wederom een stabiel ledenaantal te behouden, waarbij er bij de jeugd nog steeds sprake is van groei. Met het huidige aantal van 18 kinderen, waarbij alle leeftijdscategorieen worden vertegenwoordigd, spelen er momenteel maarliefst 4 jeugdteams in de competitie.
Een heugelijk feit is dat jeugdlid Sanne zich inmiddels met de beste in Nederland mag meten met haar onlangs behaalde A-licentie.
Op verenigingsvlak zijn er leuke toernooien geweest en uitwisselingen met andere clubs. Een aantal senioren dat zich nooit te oud om te leren voelt, heeft zelfs een aantal trainingen gevolgd om hun niveau bij te spijkeren. Het seizoen is bij de jeugd afgesloten met een ouder-kind dubbeltoernooi en bij de senioren met de dubbel-clubkampioenschappen. Op de facebook pagina kunnen de foto’s van deze gezellige evenementen worden bekeken.
Op naar een net zo succesvol najaarsseizoen!!

Reacties zijn gesloten.