Drie Kampioensteams voorjaarscompetitie 2015

In de NTTB voorjaarscompetitie zijn er van de negen teams maar liefst drie kampioen geworden.

Bij de jeugd wist Limmen 2 met Jari Legdeur, Mathijs de Kremer en Tijs Haanappel de winst te pakken in de 4e klasse. Door degelijk spel van dit trio konden geen van de andere teams ze dit seizoen verslaan in de onderlinge duels en mogen ze terecht volgend jaar uitkomen in de zwaardere 3e klasse.

De seniorenteams Limmen 2 en Limmen 4 zijn overtuigend kampioen geworden in respectievelijk de 4e en 5e klasse. Noemenswaardig is de prestatie van de debuterende jeugdspeler Jeremy Geels die voor Limmen 4 het winnende punt wist te pakken. Limmen 1 en Limmen 3 hebben allebei een verdienstelijke 2e plek bemachtigd in hun poules, waarmee dit seizoen als uiterst succesvol kan worden bestempeld.

Zie facebook voor foto’s van de viering bij de jeugd.

Reacties zijn gesloten.