Volwassenen

Voor geïnteresseerde volwassenen is er altijd de mogelijkheid om gezellig een balletje te komen slaan. De speelavonden zijn op de maandag en de vrijdag van 20.15 t/m 23.00 uur.

Binnen de vereniging zijn er tafeltennisleden met uiteenlopende speelstijlen en spelniveaus. Nieuwkomers worden bij de vereniging betrokken om mee te spelen. Als je het wenst zijn er altijd wel leden die je wat technische vaardigheden willen bijbrengen. Je kunt zelfs tegen een kleine vergoeding deelnemen aan de senioren-trainingen die buiten de competitieweken om worden georganiseerd. Het is verder helemaal aan jou of je competitie  wilt spelen of recreant wilt blijven. Verder kun je meedoen met de georganiseerde toernooien.

Je bent door ons van harte uitgenodigd om op één van de trainingsavonden een keertje langs te komen en een balletje te slaan.


Competitie

De volwassenen spelen competitie in de NTTB en de ABTTB (bedrijfscompetitie van Alkmaar e.o.) in verschillende klasses. Onderaan de pagina staan de huidige teamindelingen.

Speelschema’s en uitslagen van de NTTB worden verstrekt via de site van de tafeltennisbond. Die van de ABTTB worden vooralsnog via de email verstuurd en zijn ook te vinden op de ledenpagina. Als je vragen hebt, contact dan de wedstrijdsecretaris van jouw competitie. Zorg in ieder geval dat je emailadres bekend is bij de ledenadministratie, zodat je op de hoogte gehouden kan worden.

Uiteraard speel je je wedstrijden nog beter in een echt club-shirt. Als je er ook een wilt, voor de meer dan schappelijke prijs van €25,- , neem dan contact op met het bestuur.

Indeling najaarscompetitie 2018

Senioren NTTB-Competitie

Limmen 1 (2e klasse)
Henk-Jan
Mark
Jeroen
Sanne
Jan

Limmen 2 (3e klasse)
Mariska
Arjan
Mathijs

Limmen 3 (3e klasse)
Niels
Jari
Nashat
John

Limmen 4 (4e klasse)
Wim K.
Wil
Marcel
Harry
Kim

Limmen 5 (4e klasse)
Stefan
Pieter
Robert
Birgit
Levi

Limmen 6 (5e klasse)
Jeremy
Sander
René

Limmen 7 (5e klasse)
Koos
Reinier
Dewi
Mats
Kris


ABTTB-Competitie (2018)

Indeling wordt rondgemaild naar de betreffende leden.