Lidmaatschap

Indien je er over denkt om lid te worden, dan kun je je wenden tot de ledenadministratie van de club: Mats Riet (ledenadministratie[apestaart]tafeltennislimmen.nl). Eenmaal overtuigd kun je hier een inschrijvingsformulier downloaden.

Als je nog niet weet of tafeltennis iets voor jou is, kom dan gewoon eens een paar keer langs op een van de “vrij-spelen-avonden” om vrijblijvend een balletje te slaan. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar zaalschoenen; een batje kun je altijd wel lenen van een van de aanwezige leden.

Ben je nog onder de 18 en je twijfelt nog, kijk dan hier wanneer de jeugd traint. Meld je aan het begin van de training bij een van de aanwezige jeugdtrainers (Arjan of Mariska) die je graag verder helpen. Zij kunnen je ook adviseren welk batje je wel en niet moet kopen, maak hier gebruik van! Je kunt ze ook een mailtje sturen als je vragen hebt (jeugdafdeling[apestaart]tafeltennislimmen.nl).

Een lidmaatschap geldt voor een geheel kalenderjaar. Opzeggen van een lidmaatschap dient schriftelijk één maand voor het begin van een nieuw kalenderjaar te gebeuren. Competitiespelers die niet langer wensen deel te nemen aan de competitie dienen dit voor het begin van een nieuw seizoen aan te geven bij de secretaris; voorjaarscompetitie 2020 uiterlijk 31 december en najaarscompetitie 2020 uiterlijk 20 augustus. De contributie voor 2020 is als volgt:

Categorie Soort lidmaatschap Kosten
Jeugd t/m 12 jaar, recreant €52,-
t/m 12 jaar, competitiespelend €80,-
13 t/m 17 jaar, recreant €60,-
13 t/m 17 jaar, competitiespelend €88,-
Senioren recreant €69,-
competitiespelend NTTB €126,-
competitiespelend ABTTB €96,-
competitiespelend NTTB+ABTTB €131,-